Nyheder

Vognmanden fra Vojens

Michael Jepsen er tildaglig indehaver af vognmandsforretningen Jepsen & Fredsholm på Tingevejen i Vojens. Selvom Michael er fra Vojens startede firmaet for omkring 20 år siden med adresse i Nustrup, men for 11 år siden vendte han ”tilbage” til Vojens. For nogle år siden lavede han sammen med sin onkel Hans Fredsholm et fælles firma, for både at styrke forretningen og samtidig et naturligt generationsskifte.
Vognmandsforretningen som i dag beskæftiger 30 medarbejdere, kører med et bredt udvalg af gods, mælk, korn og foderstof samt meget andet. Michael Jepsen er selv som han kalder det en form for blæksprutte med et godt mix af opgaver, lige fra administrative til også selv at være at finde bag rattet på landevejen.
For Michael Jepsen er det vigtigt at støtte noget helt lokalt som Vojens Høtte, hvilket er det eneste han generelt støtter.
”Der er mange frivillige som lægger mange af fritimer til Høtten, derfor mener jeg at jeg som erhvervsdrivende kan give et bidrag på anden vis, noget jeg mener hele byens erhervsliv bør gøre”, fortæller Michael Jepsen. Han er dog positiv for fremtiden for byfesten, efter nogle år med nedgang, håber han at byfesten er tilbage på rette vej.

Artiklen er produceret som en kommeciel redaktionel artikel