Profilannoncering

AS Tømrer holder julefrokosten til Høtte

Hvert år op til Høtte er der gang i værkstedet hos AS Tømrer på Jernhytvej, her samles hele firmaet om at udvikle og lave delene til temaet udner turen igennem byen.
– Vi bruger mange mandetimer på at udveksle ideer og planlægge optoget, vi holder faktisk mange møder inden vi vælger hvad vi skal have af tema, fortæller indehaver Anders Sørensen.
Firmaet bruger den efterfølgende optogsfest, som den årige julefrokost, det er vigtigt for at kulturen i virksomheden at holde nogle personalearrangementer, forklarer Anders og nævner desuden at der også i løbet af året er andre fællesture og arrangementer.
Ved årets Høtte har AS Tømrer også købt navnesponsoratet til det ene af de to telte, det vil blive pyntet op i samme tema, som firmaet vil have i optoget.
Anders Sørensen fortæller videre om hvad firmaet får ud af at gå med optoget:
– Vi får masser af omtale og det er en kanon oplevelse at gå igennem byen og mærke den glæde og varme fra de mange mennesker langs ruten.
At folk lægger mærke til firmaet kan Anders Sørensen fortælle meget klart, for nogle år siden var temaet Andeby og der var et skilt med hvor der stod ”Vi mangler (h)ænder, ny (m)and. Det skilt gav mange likes og hits på de sociale medier og der var en tømrer som søgte stillingen, han er stadig ansat i firmaet i dag.
Selve optogsfesten betegner Anders som en god og hyggelig fest, hvor der bare skal bestilles billetter til deltagerne og så er der sørget for maden, derfor håber han at flere virksomheder i år vil deltage i festen, for at gøre den bedre.