SønderjyskE hjemmebanetrøje 2022 Foto: Pressefoto
SønderjyskE hjemmebanetrøje 2022 Foto: Pressefoto
Fodbold

SønderjyskE lancerer ny landsdelstrøje

Når SønderjyskE i aften løber på banen for at tage imod AGF, i forårssæsonens første Superligakamp, er spillerne iført en ny lyseblå hjemmebanetrøje.

Den nye trøje er en foreløbig kulmination og afrunding af en række landsdelstrøjer, som har haft til formål at markere og hylde landsdelen, som er blevet integreret og hyldet i de seneste hjemmebanetrøjer.

Det er dog første gang at landsdelen er direkte trykt på trøjen, som den er på den nye.
Mest synligt er det på fronten, hvor det sønderjyske landkort er afbilledet, og på ryggen, hvor navnene på alle de sønderjyske byer udgør det enkelte trøjenummer.
Marketingchef i SønderjyskE, Kell Haugaard, glæder sig over, at landsdelen igen får en fortjent hyldest på den så eksponerede scene, som 3F Superligaen er.

“Sønderjylland har aldrig været mere tydelig, end landsdelen er på denne trøje. Hver gang tv-kameraerne zoomer ind på vores spillere, zoomer de ind på Sønderjylland. Trøjen viser, at vi tager Sønderjylland og sønderjyderne med ind på banen, når vi kæmper på Sydbank Park og de øvrige arenaer i 3F Superligaen. Den understreger i høj grad det, vi siger: Én landsdel, Ét sammenhold. Trøjen viser, hvor vi kommer fra, og jeg er meget tilfreds med resultatet, som er skabt i et stærkt samarbejde med hummel. Her vil vi igen fremhæve hummels grafiske designer, Lasse Betzer, som selv oprindeligt kommer fra Bevtoft i Sønderjylland. Han har ramt fuldstændig plet med den grafiske fortolkning og udtrykket i SønderjyskEs DNA og den historie, vi gerne vil fortælle”, understreger Kell Haugaard.

Hos hummel er der også glæde over resultatet af den nye landsdelstrøje.

“Vi er utrolig stolte af, at vi endnu engang kan præsentere en unik trøje til hele Sønderjylland. Det er fantastisk at mærke den store opbakning fra hele landsdelen, og derfor er vi også glade for, at den nye trøje netop er med til at hylde det unikke sammenhold og fællesskab med landkortet på brystet”, udtaler hummel CEO Allan Vad Nielsen og tilføjer:

“Vi håber, at den nye trøje kan leve op til sønderjydernes forventninger, så vi i fællesskab kan skabe nye og mindeværdige øjeblikke for hele landsdelen”, slutter han.

Den nye landsdelstrøje kan købes i de sønderjyske SPORT24-butikker, på SønderjyskE.dk, på Sport24.dk og i fanshoppen på Sydbank Park fra og med dagens kamp mod AGF.

Trøjens fås i børnestørrelserne 104, 116, 128, 140, 152, 164
Mens voksenstørrelserne er XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL