Blomsterfrø spredt i Hoptrup Foto: Pressefoto
Blomsterfrø spredt i Hoptrup Foto: Pressefoto
Gram

Snak om biodiversitet i Gram

Landdistriktsudvalget i Haderslev Kommune har i det forgangne år haft særligt fokus på biodiversitet i landdistrikterne. Det kulminerer nu med et stort arrangement om emnet, hvor man blandt andet kan høre Puk Elgaard og Frank Erichsen fortælle om deres arbejde med biodiversitet.

”Vi har alle sammen en opgave i at gøre noget for klimaet og biodiversiteten, og det er en opgave, vi skal løse sammen. Derfor glæder det mig også, at landdistrikterne har taget så godt imod vores initiativer og plantet blomster og lavet andre gode projekter i løbet af året”, siger Bent Kloster, der er formand for Landdistriktsudvalget i Haderslev Kommune.

Det er både borgerforeninger, skoler og lokale virksomheder, der har deltaget i løbet af året og spredt masser af blomsterfrø rundt omkring i hele kommunen.

Nu kulminerer indsatsen med foredrag og samtale om biodiversitet og om, hvad man sammen kan gøre for at skabe mere biodiversitet i lokalområderme.

Foredragholderne er Puk Elgaard og Frank Erichsen, der begge arbejder med biodiversitet. Puk Elgaard på tv-programmet Danmark redder jorden på TV2, som hun vil fortælle om, mens Frank Erichsen, også kendt som bonderøven, vil holde et oplæg om kampen om græsplænen, og hvilken modstand vilde haver og kommuners initiativer for biodiversitet kan møde.

Arrangementet finder sted onsdag den 27. oktober 2021 klokken 19 i Den Holstenske Lade på Gram Slot.

Program
• Velkomst
• Foredrag ved Puk Elgaard
• Foredrag ved Frank Erichsen
• Samtale mellem Puk og Frank om deres syn på biodiversitet
• Pause
• Samtale mellem Jan Kronborg, Hjerndrup, Solveig Larsen, Jegerup, Puk Elgaard og Frank Erichsen
• Samtale mellem Bent Kloster, formand for Landdistriktsudvalget og Marie Skødt, medlem af Landdistriktsudvalget, Puk Elgaard og Frank Erichsen.

I pausen og efter oplæggene er der mulighed for at møde og stille spørgsmål til medlemmerne af Landdistriktsudvalget. Der serveres kaffe og kage i pausen.

Alle er velkomne. Tilmelding foregår på www.haderslev.dk/biodiversitet

Puk Elgaard Foto: Pressefoto
Puk Elgaard Foto: Pressefoto
Frank Erichsen Foto: Pressefoto
Frank Erichsen Foto: Pressefoto