Peter Buch Christiansen Foto: soenderjyske.dk
Fodbold

SønderjyskE tabte premieren trods 2-0 føring

Fredag aften blev forårs sæsonen i Superligaen skudt igang, da SønderjyskE hjemme tog imod AGF.
Det startede godt for hjemmeholdet da tilbagevendte, fra udlejning hos FC Helsingør, Peter Buch Christiansen efter blot få minutter kom forrest i feltet og sendte bolden i nettet til 1-0.

Allerede efter 13 minutter fordoblede Stefan Gartenman føringen, da han steg til vejrs, på debutanten Nicolai Thomsens hjørnespark, og kunne med baghovedet sende bolden ind i målet.

Herefter overtog gæsterne lidt af spillet og havde blandt andet en afslutning på overliggeren.
I 34 minut reducerede Patrick Mortensen og dermed kunne holdene gå til pause med hjemmeføring på 2-1.

Allerede efter blot fire minutter kunne Peter Buch Christiansen have fordoblet sin scoring. Men målet blev annulleret af dommeren, da bolden ramte angriberens arm.

SønderjyskE prøvede at presse på, men istedet kunne Jón Dagur Thorsteinsson score i frit mål efter 61 minutters spil, da Lawrence Thomas halvklarede en blød afslutning, som endte for fødderne af AGF’eren.

Efter udligningen havde SønderjyskE flere muligheder, men ind ville bolden ikke.

I kampens 93 minut kunne Patrick Mortensen med sin anden scoring sende de tre point til Aarhus, han satte hovedet på et indlæg, som Lawrence Thomas ikke kunne holde og bolden røg under ham og ind over stregen.