Tina Rosenkilde Hansen liste C foto: René Holm
Tina Rosenkilde Hansen liste C foto: René Holm
Kommunalvalg 2021

Portræt af Tina Rosenkilde-Hansen, Vojens (C)

Tina Rosenkilde fra Vojens stiller op til kommunalvalget i 2021, for de Konservative.

En stemme på Tina, er en stemme i byrådssalen, som vil arbejde for bedre forhold til børn, unge og ældre, til foreningerne og et kig mod vest i Haderslev kommune.

Bedre ældrepleje
På Tinas valgprogram står der ældrepleje, hun mener ikke, det nuværende tilbud som kommunen tilbyder de ældre og de ansatte, er noget man kan være bekendt.
Jeg har været ude og køre med et plejefirma en dag, for ved selvsyn at se hvad det er for tilbud vi har.
Jeg fik derfor et godt indblik i dagligdagen og en ide om hvor der kan gøres en indsats for at forbedre forholdene for de ældre og ansatte.
Det er ikke kun noget vi skal snakke om, det er et område vi skal handle på.

Fokus på skolerne
Der skal være fokus på forskelligheder, så det bliver godt og sjovt at komme i skole, for alle elever – hver dag.
Når børn/unge mistrives, går det ud over andre omkring dem, ikke mindst sig selv og indlæring.
Man skal som voksen tænke det på den måde, at har man det ikke godt på arbejde, men ”tvinges” afsted fem dage i ugen, ni til ti år. Så kommer det til at gå ud over kollegaer, arbejdsgiver og vi går ned med stress.
Derfor skal der fokus på at se på de forskellige elever og jeg vil arbejde for at vi tilpasser skolegangen til de elever som har et særligt behov.
De bedste til at vurdere dette er læreren sammen med elev og forældre, jeg mener vi skal vise mere tillid til dem der arbejder med børnene og give dem friheden til at lykkes med børnene tilbage.

Vi kan ødelægge mennesker, hvis vi ikke bliver dygtigere til at omfavne dem.

Styrke foreningsarbejdet
Kommunen bør aktivt støtte det frivillige arbejde i foreningerne.

Haderslev kommune vest for motorvejen
Helt klart og med ærlig snak, har jeg et stort hjerte for Vojens. Jeg deltager i mange ting og vel mest kendt for at være formand for Vojens Høtte.
Derfor vælger jeg at kigge mod vest, for at styrke hele området vest for motorvejen.
Jeg mener det er vigtigt at samarbejde på tværs af kommunen.
En af mine fokusområder i Vojens er tilbud til de unge, hvor jeg vil arbejde for at skabe og styrke fremtiden, så de bliver i byen frem for at flytte fra byen og kommunen, samtidig styrke erhvervsuddannelserne og få flere unge ud og få en erhvervsuddannelse.
Ligeledes har vi i vores valgprogram også et ønske, om at skabe et oplevelsescenter i Skrydstrup. Det skal gerne ligge omkring flyvestationen, men også mange af de andre historiske og naturprægtige steder vi har i området.
Der er et stort opland til at lokke turister til, se bare hvor mange der kører til Billund og eller Nordborg for at få en oplevelse, så vil de da også komme her til os, det er nemt at komme hertil med motorvejen tæt på. Det vil styrke turismen i kommunen og skabe arbejdspladser i området.

Du finder Tina Rosenkilde som nummer to på de konservatives liste, hvor hun står under partiets borgmesterkandidat Keld Thrane.
Jeg mener Keld er den rette til posten som borgmester for hele Haderslev kommune og glæder mig til samarbejdet.

Dette indlæg er en annonce