Nyheder

Det lokale islæt er vigtig for billigemballage

I Bevtoft ligger billigemballage, som sælger papemballage i alle mulige størrelser og former.
– Vi startede tilbage i 2007, hvor jeg benyttede min garage i Vojens, hvor vi havde et lagerhotel, dog blev pladsen hurtig for lille og derfor kiggede vi efter nye lokaler. Dem fandt vi i Bevtoft, hvor vi stadig har firmaet, fortæller indehaver Hans Poulsen.
Han og hans kompagnon Jens Friis Felber startede i første omgang som lagerhotel for webshops, men fandt hurtigt ud af at de manglede emballage til at sende de mange pakker i, så de blev efter et par år forhandlere af emballagen også.
– I starten havde vi heller ikke nogen aftaler om fragtpriser, så jeg kørte forbi posthuset med mange pakker i løbet af en uge, det gjorde jeg indtil der var belæg for at lave en god aftale, fortæller Hans Poulsen.
Foruden i dag at sælge emballage til mange kunder overalt i Danmark, har firmaet stadig enkelte webshops de er lagerhotel for og har senest udvidet sortimentet med kontorartikler. Firmaet der har i alt seks ansatte.
– Vi vælger at bakke op om Vojens Høtte, for at støtte op om det lokale liv og den by vi bor og er i. Vi føler en forpligtelse til at hjælpe med, at understøtte alle de frivillige, som bruger mange timer på at få Høtte op at stå og afviklet, fortæller Hans Poulsen og afslutter:
– Det er vigtigt for os at der sker noget i den by vi lever i og Høtte er en af årets vigtige begivenheder i Vojens.