Rasmus Tantholdt Foto: Pressefoto
Rasmus Tantholdt Foto: Pressefoto
Gram

Rasmus Tantholdt foredrag i Gram

Torsdag den 3. februar er der foredrag med Rasmus Tantholdt, når han gæster Den Holstenske Lade ved Gram Slot.
Han vil bringe publikum helt tæt på nogle af verdens brændpunkter, når han fortæller om sit liv som korrespondent i konfliktfyldte lande.

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.
Foredraget med Rasmus er både inspirerende og oplysende, og han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står overfor dilemmaer og pressede situationer.
Med journalistisk sans formidler Rasmus Tantholdt foredraget på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de barske emner, der bliver taget op.
Rasmus Tantholdt har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.
Udvid dit kendskab til nogle af verdens mest konfliktfyldte emner.
Start en god aften med en sønderjysk tapastallerken inden foredraget. Glæd dig til en inspirerende aften i selskab med en af Danmarks mest inspirerende foredragsholder.

Billetter kan købes online