Mads Albæk Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE i ny semifinale

For tredje år i træk er SønderjyskE klar til semifinalen i pokalturneringen.
Efter søndagens hjemmesejr over Hvidovre, var der fredag aften returopgør. Dog skulle kampen afgøres efter straffespark, da Hvidovre førte 2-0 ved pausen, på mål af Tobias Thomsen og Kim Aabech.
Dog havde gæsterne også deres muligheder for at bringe balance i den samlede stilling.
Reduceringen kom i den ordinære kamps sidste minutter, her headede Duplexe Tchamba scoringen i nettet. Dermed skulle kampen i forlænget, da reglen om at udebanemål der tæller dobbelt er afskaffet.
Straks efter den forlængede spilletid blev fløjtet igang, kunne Abdulrahman Taiwo med en lang tå trille udligningen i mål.
Dermed var SønderjyskE på vej videre til semifinalen, men blot få minutter efter fik Hvidovre tilkendt et straffespark, som Kim Aabech sparkede, men Nicolai Flø reddede.
Herefter havde begge hold muligheder for flere scoringer. Det blev dog Tobias Thomsen som kunne bringe hjemmeholdet foran med 3-2 lige før slutfløjtet.
Derfor endte det i straffesparkskonkurrence.
Her blev det Mads Albæk der kunne afgøre kampen med det sidste spark, han sparkede bolden sikkert i nettet og dermed SønderjyskE i semifinalen til foråret.