Haderslev

Lyd: Snak og gåtur med formand Børge Koch

I de tidligere morgentimer søndag, blev damparken i Haderslev pludselig indhyldet i tåge, dette skete pludselig og flere kunne fortælle at tågen kom pludseligt, den lå som en dyne i et par timer, inden solen igen fik overtaget og viste lyset for stafet for livet.
Undertegnede satte formand for stafet for livet i Haderslev, Børge Koch, i stævne, vi tog en gåtur rundt om dammen imens Børge Koch fik lov til at fortælle om årets stafet, både med alvorlige ord og en symbolik i hvordan tågen kom pludselig:
– Vi havde mange dejlige lyse og muntre timer lørdag, og så møder vi her til morgen der er næsten ikke en sky på himlen klokken 6, man kan næsten tænke det er som at få diagnosen kræft. Med et knips er der tåget, med det er livets landevej med lys og varme forandret på et splitsekund, men at tågen der letter også kan være fordi man finder ud af at man kan overleve, fortalte Børge Koch på rundturen.
Undervejs blev vi stoppet af nogen som stillede spørgsmål, ligesom mange ønsker godmorgen, enkelte passager er klippet ud, så det er selve snakken som du kan høre herunder.