Bubacarr Sanneh Foto: Pressefoto
Bubacarr Sanneh Foto: Pressefoto
Fodbold

Bubacarr Sanneh til SønderjyskE

Den gambiske forsvarsspiller Bubacarr Sanneh, skal i foråret forstærke SønderjyskE’s defensiv, da kontrakten gælder til udgangen af juni.

27-årige Bubacarr Sanneh, der tidligere har spillet i 3F Superligaen for AC Horsens, FC Midtjylland og AGF og har indtil i sommers været tilknytter RSC Anderlecht i Belgien.
Senest har Sanneh deltaget ved Africa Cup of Nations.

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over, at SønderjyskE nu bliver styrket med en stærk forsvarsspiller, der har et indgående kendskab til 3F Superligaen.

“Vi er meget tilfredse med, at vi nu kan råde over Bubarcarr Sanneh i resten af foråret. Vi har nogle stærke midtstoppere i forvejen, men her kan vi også blive sårbare ved skader og karantæner, og derfor vælger vi at forstærke os i forsvaret med en spiller, der kender 3F Superligaen, og som kan spille flere af de defensive positioner”.

“Bubarcarr Sanneh var uhyggelig stærk, da han spillede for FC Midtjylland frem til 2018, og det siger sig selv, at han har et højt niveau, når en klub som Anderlecht henter ham til klubben. Siden har han haft et noget ujævnt forløb med flere lejeophold, men nu er han fri og meget motiveret for at få karrieren på rette køl igen, og jeg er sikker på, at vi kan løfte ham i vores stærke miljø. Han er trods alt kun 27 år og har tidligere vist sit værd i 3F Superligaen, så jeg føler mig overbevist om, at vi også får stor glæde af ham i løbet af foråret”, siger Esben Hansen til SønderjyskEs hjemmeside.

Bubacarr Sanneh glæder sig over aftalen med SønderjyskE og ser frem til at tørne ud i 3F Superligaen igen.

“Jeg er meget glad for, at jeg er kommet her til SønderjyskE. Klubben har vist stor interesse for mig, og jeg vil gerne hjælpe holdet i foråret, hvor det altoverskyggende mål er at sikre overlevelse i 3F Superligaen. Jeg har et stort kendskab til ligaen, og Danmark føles som et andet hjem for mig. Jeg er meget motiveret for at komme i gang og hjælpe holdet, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang ude på træningsbanen”, siger Bubacarr Sanneh.