Nyheder

To nye busafgange fra på mandag

Fra mandag den 5. marts indsætter Sydtrafik to nye afgange på rute 265, som kører mellem Haderslev og Sommersted. De nye afgange kører mellem Haderslev og et nyt stoppested ved BESTSELLER og er tilpasset mødetiderne for dagholdet på BESTSELLER.
”Når en stor virksomhed som Bestseller vælger at lægge deres virksomhed i Haderslev Kommune, er det vigtigt, at vi skaber de nødvendige rammer for, at virksomheden og dens medarbejdere trives her”, siger formand for Udvalget for Plan og Miljø, Benny Bonde.
Medarbejderne på BESTSELLERs logistikcenter ved E45 i det nordlige Haderslev Kommune har indtil nu ikke haft mulighed for at tage offentlig transport på arbejde.
”Vi er rigtigt glade for oprettelsen af de nye afgange. Vi ved, at det er noget vores medarbejdere har efterspurgt gennem længere tid, og forhåbentligt kommer det til at lette deres dagligdag,” fortæller Morten Christian Larsen, der er site manager på BESTSELLERs logistikcenter.
De nye afgange afgår på hverdage fra Haderslev Busstation klokken 6.18 med sidste stop hos BESTSELLER og fra BESTSELLER klokken 15.20 tilbage til Haderslev Busstation. Bussen stopper undervejs blandt andet ved Lænkebjerg, Simmerstedvej, i Moltrup og i Bramdrup.
Som en ekstra service vil Sydtrafiks kundeambassadører være ombord på bussen på udvalgte afgange, så de kan hjælpe nye passagerer med at få valgt den billigste billet, ligesom de vil hjælpe med at gøre opmærksom på den nye transportmulighed.