Topnyhed

To nye topchefer er på plads

Der er nu sat navn på de to nye chefer på børn- og kulturområdet i Haderslev Kommune.
I stillingen som kultur-, fritid- og landdistriktschef indtræder den 52-årige Christian Haugk, der kommer fra en stilling som leder af Kulturinstitutionen Godset i Kolding. Christian Haugk har siden 2002 været med til at udvikle Godset som regionalt spille- og kultursted. Christian Haugk er desuden et kendt ansigt i lokalpolitik i Kolding og er mangeårigt medlem af byrådet i Kolding.

”Christian har skabt flotte resultater inden for kulturlivet i Kolding, og har masser af erfaring og drive, som vi helt sikkert kan bruge i Haderslev. Vi tror på, at han kan skabe helt nye sammenhænge mellem fritid og kultur og land og by”, siger Charlotte Veilskov, direktør for Børn og Kulturservice i Haderslev.
Christian Haugk er uddannet coach og har en kommunal lederuddannelse. Privat bor han i Seest ved Kolding sammen med sin kone Lisbeth.

Stillingen som børn- og ungechef i distrikt syd bliver fra 1. april overtaget af den 43-årige Rasmus Andreassen fra Sønderborg. Rasmus Andreassen er uddannet lærer og har siden 2015 været skoleleder for en stor folkeskole i Sønderborg. Rasmus har desuden erfaring fra Danfoss Universe og fra sin tid som sportschef i FC Sønderborg.

”Rasmus har et indgående kendskab til folkeskolen, og han vil i Haderslev blive ordførende chef for netop skoleområdet. Samtidig har Rasmus et stærkt blik for at sætte barnet i centrum og kan derfor også varetage den meget tværgående ledelsesopgave, som er et krav i Haderslev Kommune”, siger Charlotte Veilskov.
Rasmus Andreassen er uddannet lærer, men har siden 2005 arbejdet med ledelse i forskellige organisationer. Privat bor Rasmus Andreassen i Sønderborg med sin kone og tre drenge. Fritiden bruges blandt andet på familien, motion og så er der desuden tid til at tage en master i offentlig ledelse.