Topnyhed

Tilfreds Høtteformand gør kort status

Søndag eftermiddag mødte vi en træt men ovenud tilfreds formand for Høtte, Tina Rosenkilde-Hansen for at høre de første reaktioner på årets fest.
Tina er meget tilfreds både hvad angår besøgstallet og den måde gæsterne tog imod tre helt nye tiltag og en ændring af Høtteløbet, som blev til et citytrail og igen flyttet ned i Vojens by, efter sidste års afstikker til Fritidscentret.
Blandt de nye tiltag deltog Høtten selv i optoget torsdag, hvor der blev solgt drikkevarer og lotteri til de mange tilskuere langs ruten.
Fredag bød på en jubilæumsmiddag i forbindelse med byfestens 50 års jubilæum, her blev der så meget efterspørgsel på billetterne, at arrangementet hurtigt blev flyttet til et større telt. Det endte med udsolgt af de 200 billetter som blev sat til salg.
– Helt klart var det årets arrangement, det var fantastisk med den opbakning og i det hele taget var det et godt arrangement, hvor også Tom Donovan og Masser af Succes var med til at lave en god stemning, fortæller Tina Rosenkilde-Hansen.
Lørdag var der så det tredje nye tiltag på plakaten, da der blev spillet banko. Der var omkring 250 deltagere igen noget som glædede formanden eftersom det var noget som skulle prøves for første gang.
Tina Rosenkilde-Hansen fortæller allerede nu at de mange nye tiltag er noget som udvalget vil bygge videre på til næste år.
Hvordan resultatet af årets Høtte ender med at se ud, kan formanden dog ikke sige noget om endnu, men hun har opgjort antallet af gået skridt i de seneste dage på sin facebook profil.