Foreninger

Bjarne er Årets Borger i Vojens

Siden 2003 har Vojens hvert år kåret ‘Årets Borger’ i byen. En titel, som kræver en stor uegennyttig indsats at komme i betragtning til.

Årets Vojens Borger blev introduceret af Budstikken i sin tid. Siden blev Budstikken til Lokalavisen og da Lokalavisen forsvandt fra bybilledet i 2017 tog Ugeavisen MidtSyd over. Og derfor kunne man i dag afsløre det 17. navn i rækken.

Ugeavisen MidtSyd har valgt at bede Forum Vojens og Haderslevspuls om at deltage i kåringen og det var en helt enig udvælgelseskomité som stod bag valget af Årets Borger.

 

Løvernes konge

Det er en rigtig ildsjæl, som blev kåret i Vojens i dag. Under hans ledelse har Tørning Mølle udviklet sig til ikke blot et smukt historisk sted centralt i kommunen, men også et aktivitetscenter med et utal af aktiviteter hen over året. Der var stort bifald da det blev annonceret at Bjarne P. Beck kan kalde sig Årets Vojens Borger 2019.

Helt som traditionen byder, var det sidste års ‘Vojens Borger’, Erling Fjeldsted Jensen, som tog sig af at overrække diplom og gavekurv.