Ishockey

Tiffi bliver Marios assistent

SønderjyskE har fået kabalen omkring trænerteamet til at gå op, da cheftræner Mario Simioni får Søren ”Tiffi” Nielsen som assistent i boksen.

Søren ”Tiffi” Nielsen spillede en af hovedrollerne, da han som spiller vandt DM-guld med SønderjyskE tilbage i 2006. Han stoppede den aktive karriere i 2008, og efterfølgende har han haft stor succes som ungdomstræner i moderklubben, Vojens Ishockey Klub. Som assistenttræner i SønderjyskE, kommer han til at arbejde tæt sammen med sin gamle træner, Mario Simioni.

“Jeg er meget tilfreds med sammensætningen af vores nye trænerteam og ser virkelig frem til at se dem i aktion. De kender hinandens styrker og svagheder, og begge ved, hvad der skal til for at vinde”, siger sportschef Kim Lykkeskov, som i mange år var holdkammerat med Søren Nielsen.

“Søren har gode menneskelige egenskaber og er vellidt. Det er han ikke mindst i VIK, hvor han har vist, at han er rigtig god til at arbejde med unge spillere. Han kender klubbens DNA og vil arbejde 100 procent på at få det implementeret på holdet” forklarer Kim Lykkeskov.

Selv fortæller Søren Nielsen, at han straks var ”hooked”, da Kim Lykkeskov introducerede ham for projektet.

“Det er spændende. Jeg ser frem til at prøve mig selv lidt af. Nu har jeg været træner i ti år fra U13 til 1. division. At det så er sammen med Mario gør det ikke mindre tiltalende. Da jeg startede som træner, så var det lidt ham, som jeg spejlede mig i”, forklarer Søren Nielsen.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Fakta Søren Nielsen Nationalitet: Danmark Alder: 40 år (20.06.1977) Kontrakt: 1 år (30.06.2019)Fakta Søren Nielsen
Nationalitet: Danmark
Alder: 40 år (20.06.1977)
Kontrakt: 1 år (30.06.2019)[/otw_shortcode_info_box]