Fodbold

Superligaen udsat

Divisionsforeningen har idag meddelt at de lukker ned for al fodbold i de næste to uger. Dette vil gælde for de tre bedste rækker 3F Superliga, NordicBet Liga og 2. Division.

Nedlukningen kommer på baggrund af regeringens udmelding onsdagaften i forhold til Coronavirus, betyder at SønderjyskEs to kommende kampe i 3F Superligaen, på udebane mod Brøndby IF og hjemme mod Silkeborg IF er udskudt.

“Præcist hvad det får af betydning for afviklingen af turneringerne kigger vi på den kommende tid. Her og nu handler det i første omgang på at reagere på myndighedernes udmeldinger og sikre, at vi i dansk fodbold gør, hvad vi kan for at mindske smitterisikoen. Vi følger fortsat med i de udmeldinger, der kommer fra myndighederne. Hvad der rent praktisk kommer til at ske med de udsatte kampe og resten af sæsonen melder vi ud, når vi ved mere”, siger Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen i en pressemeddelelse.

Samtidig har SønderjyskE meldt ud at spillerne selvtræner hjemme i de kommende dage og herefter forventes det, at de træner sammen. Denne træning vil dog være lukket for offentligheden.