Anders K Jakobsen jubler og tiljubles for sin scoring tl 0-2 Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE’s anden premieresejr over FCM

Ligesom i efteråret lagde SønderjyskE’s fodboldhold ud med de regerende meste i premieren i foråret i Superligaen.
Og som det skete efteråret kunne de lyseblå juble over de tre point. Kampen blev spillet torsdag på MCH Arena i Herning og gæsterne vandt med 2-1 efter en 1-0 føring, da Mads Albæk kort før pausen sparkede bolden ind bag FCM keeper Jesper Hansen, fra omkring 30 meters afstand. Bolden knækkede i luften og undervejs og snød dermed Hansen.

I anden halvleg var kampen meget lige og kun takket være et par gode redninger fra SønderjyskE’s målmand Lawrence Thomas, forhindrede udligningen.
Med små ti minutter tilbage forlængede Stefan Gartenmann et indkast til Anders K Jakobsen. Angriberen afsluttede første gang og bolden gik ind til 2-0 føring.
I de afsluttende minutte fik hjemmeholdet pyntet på resultatet til 1-2. Men der kom ikke flere mål.