Fodbold

SønderjyskE tabte 0-1 mod Vejle

Nogle gange er det som om et hold ikke helt har den tur i det, under en kamp at de kan få point ud af det.
Den følelse må mange have haft efter dagens 3F Superligakamp mellem SønderjyskE og Vejle, som endte med et nederlag til SønderjyskE på 0-1.
To gange i anden halvleg, gjorde bolden ikke det som spilleren ønskede. Først skulle Jeppe Simonsen ”bare” med hovedet aflevere op langs linjen til Bård Finne eller ind i banen til en fri Mads Albæk, men han ramte bolden forkert og den gik ud over sidelinjen.
Eller da Stefan Gartenmann i slutminutterne ville sparke bolden frem, tog den et skævt opspring på den efterhånden knoldede bane og røg ud til indkast.
Kampen igennem prøvede begge hold at sætte sig på spillet, dog uden at det blev til overvægt. Der blev kæmpet hårdt på mindten af banen og hver gang begge hold havde muligheden for at komme igennem til en afslutning, blev afleveringen ikke skarp nok. Derfor kunne holdene gå til pausen med 0-0.
I anden halvleg kom Vejle hurtig frem på banen, her lagde Allan Sousa en præcis aflevering ind til wahid Faghir som tæmmede med brystet på kanten af SønderjyskE’s felt. Angriberen hamrede bolden ind uden mulighed for Lawrence Thomas.
Efter føringsmålet fortsatte kampen som i første halvleg, hjemmeholdet prøvede i flere omgange at få spilovertaget, men hver gang fik Vejle brudt et lovende angreb. Det samme skete også i den anden ende.
Som kampen løb, virkede det til at Vejle havde det ekstra og ville vinde det mere.
SønderjyskE var dog tæt på en udligning, da Bård Finne fra kanten af feltet, spillede Peter Buch Christiansen fri i feltet, angriberen lagde bolden til rette for Haji Wright, afslutningen blev halv og ramte jorden, men endte på stolpen.
Dermed endte det med en udesejr til Vejle på 0-1.