Patrick Banggaard scorede SønderjyskEs Superliga mål nummer 600 Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE tabte til AC Horsens efter 2-0 føring

Da SønderjyskE senest tog imod AC Horsens i Superligaens grundspil, vandt de lyseblå med 2-0, efter to scoringer på blot fem minutter.
I dagens opgør var der også scoringer, hurtigt efter hinanden. Først i første halvleg hvor først SønderjyskE scorede to gange på tre minutter, mens gæsterne sendte bolden i nettet tre gange på 14 minutter, hvoraf de to sidste faldt indenfor to minutter.
Dermed endte det med et nederlag til hjemmeholdet på 2-3.
Det startede ellers godt for SønderjyskE der lagde et fornuftigt pres på udeholdet og fik sig spillet frem til et par gode muligheder.
Først spillede Julius Eskesen, Anders K Jacobsen fri tæt under mål, men afslutningen gik forbi. Kort efter prøvede Victor Mpindi Ekani et langskud uden for feltet, men Matej Delac kom ned og fik reddet bolden, returen havnede ved Haji Wright, som ikke fik afsluttet.
Efter en halv times spil lagde Julius Eskesen en høj bold ind i feltet, hvor Marc Dal Hende i flere omgange fik bolden spillet til Patrick Banggaard, som med ryggen til målet fik sparken den over sig selv og ind i netmaskerne. Dette var SønderjyskEs mål nummer 600 i Superligaen.
Blot tre minutter efter, spillede Julius Eskesen en lang bold fra eget felt op til Haji Wright, angriberen havde frit løb mod mål og trak uden om Delac inden han kunne trille bolden i nettet til 2-0 føring.
Herefter overlod SønderjyskE spillet til Horsens, der dog ikke blev rigtigt farlige.

Fra starten af anden halvleg var det stadig Horsens der fik lov at have bolden mest, men SønderjyskE tillod dem dog ikke at komme i nærheden af målet.
Alligevel kom der lidt spænding tilbage i kampen, efter en tredobbelt udskiftning ændrede Horsens formation og fik reduceret efter et frispark, hvor James Gomez kunne heade bolden ind.
Efter målet pressede Horsens på for at udligningen, som kom blot ti minutter efter reduceringen, hvor Casper Tengstedt uhindret kunne heade bolden i nettet, blot minuttet efter kom Casper Tengstedt igen på tavlen, da han heldigt blev ramt så bolden trillede i nettet til 3-2.
SønderjyskE jagtede herefter udligningen og var tæt på efter 81 minutters spil, men Patrick Banggaards hovedstød blev reddet.