Anders K Jacobsen Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE tabte terræn i toppen

SønderjyskE gæstede søndag aften Brøndby, i den sene Superligakamp.
Begge hold prøvede fra kampens start at lægge en højt pres på modstanderen. Det var dog hjemmeholdet der kom bedst fra det og kunne efter hektiske ti minutter sætte sig på kampen og kom frem til et par store muligheder. Dog stak udeholdet tilbage og havde også muligheden for at score.
Den tidligere SønderjyskE angriber Michael Uhre havde i et par omgange muligheden for at score. Scoringen kom dog efter en halv time, da Michael Uhre blev spillet fri i feltet, sønderjyden sparkede køligt bolden i nettet.
Herefter satte hjemmeholdet sig på spillet og det lignede en føring ved pausen til Brøndby. Men med blot fem minutter tilbage af halvlegen blev Marc Dal Hende ramt af Michael Uhres albue i feltet. I første omgang blev der dømt målspark, men VAR dommerne kaldte dommer Peter Kjærsgaard ud, for selv at se situationen. Han omstødte sin kendelse og pegede på pletten.
Anders K Jacobsen sparkede heldigt bolden under Marvin Schwäbe, som hoppede til den rigtige side.

I anden halvleg var det Brøndby der kom bedst i gang, hjemmeholdet lagde igen et pres på SønderjyskE som kæmpede godt i forsvaret.
Som i første halvleg blev der spillet friskt til, dog uden at nogen af holdene blev rigtig farlige.
Begge hold kom dog frem til chancer, tættest på var Anders K Jacobsen, som afsluttede fra kanten af feltet, men bolden gik forbi målet.
Med blot syv minutter tilbage af kampen fik Brøndbys Anis Slimane lidt heldigt bolden i feltet, han sparkede den ind til føring 2-1 for hjemmeholdet.
Efter scoringen prøvede SønderjyskE at komme frem på banen, dog uden held.
Dermed endte det med et nederlag til de lyseblå, som dermed falder til fjerdepladsen.