Haji Wright blev vist ud inden pausen i dagens kamp mod Randers FC Foto: Svend Anker Iversen
Haji Wright blev vist ud inden pausen i dagens kamp mod Randers FC Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE på juleferie med nederlag

Det lignede længe i dagens Superligakamp på Sydbankpark, at SønderjyskE havde regnet ud hvordan man kunne tage point fra Randers FC, dette ved at spille med kun ti spillere.
Hjemmeholdet spillede hele anden halvleg i undertal, da Haji Wright lige inden pausen fik sit andet gule kort, da han ved et frispark til Randers lige uden for feltet. Angriberen gjorde sig bred og bolden ramte hans arm. Det første kort fik Haji Wright da han begik et frispark og efterfølgende gik ind og prikkede til bolden, da der skulle sparkes.
Kampen startede med en chance til begge hold inden uret havde rundet det første minut, Randers ramte efter et hjørnespark overlæggeren.
Herefter blev der fightet på midten af banen og begge hold havde muligheder for at bringe sig i front.
tættest på var dog Julius Eskesen, han blev sendt i dybden af Mads Albæk, Eskesen var helt alene med Randers keeper men faldt inden han fik kontrol over bolden.
I anden halvleg lagde de lyseblå sønderjyder pres på Randers, i jagten på scoringen som kunne sikre point.
Men Randers forsvar afviste angrebene.
Det blev udeholdet der først kom på tavlen, da Mathias Greve tog chancen udefra og via en afretning i nettet, uden chance for Lawrence Thomas.
Efter scoringen satsede SønderjyskE mere offensivt igennem indskiftninger, det blev dog ikke som ønsket. I de sidste minutter var muligheden til stede, et indlæg i feltet blev tjekket for hånd på bolden af VAR, dog uden at kendelsen blev omstødt.
Dermed led SønderjyskE nederlag i sidste kamp inden julepausen og kan med de forkerte resultater i resten af runden ryge ud af top seks.

Kampen i tal:
SønderjyskE – Randers FC 0-1 (0-0)
0-1 Mathias Greve (70 min)
Udv: Haji Wright (44. min)