Lawrence Thomas i den nye målmandstrøje Foto: SønderjyskE/hummel
Lawrence Thomas i den nye målmandstrøje Foto: SønderjyskE/hummel
Fodbold

SønderjyskE med australsk hyldest

Når SønderjyskE og specielt målmand Lawrence Thomas idag løber på banen til sidste kamp i årets Superliga – er det med en speciel hilsen til Lawrence Thomas hjemland Australien.
For i samarbejde med hummel har SønderjyskE, specieldesignet en målmandstrøje.
Trøjen er den samme gule farve som det australske landshold (kaldet Socceroos) spiller i. Den gule farve er kombineret med grøn, hvid og okker, hvor især den sidste farve er inspirationen hentet fra aboriginernes kropsudsmykning.
De fire søjler fra landsdelstrøjen, der symboliserer de fire hjemmebanebyer i SønderjyskE, er integreret i målmandstrøjen som fire penselstrøg.

Trøjen er blevet skabt i et samarbejde mellem Lawrence Thomas, SønderjyskE og hummel.

“Det er meget specielt for mig, at klubben har lavet en trøje med en hyldest til mit hjemland, og det er jeg meget taknemlig for. Jeg glæder mig til at bære trøjen i kamp og forhåbentligt være med til at sikre holdet succes”, siger Lawrence Thomas til SønderjyskEs hjemmeside.

I SønderjyskE glæder marketingchef Kell Haugaard sig over det gode samarbejde med hummel i forbindelse med idéudviklingen og lanceringen af den nye målmandstrøje.

“Lawrence Thomas har imponeret alle i SønderjyskE, siden han kom til klubben sidste sommer – både med sit målmandsspil og sit åbne sind. Vi hylder ofte markspillerne og især målscorerne, men vi mener, at Lawrence Thomas har nået et niveau, hvor han også fortjener en særlig hyldest. Det glæder mig, at vi har en samarbejdspartner i hummel, der straks er med på vores ideer, og jeg synes, vi har skabt en helt unik trøje sammen”, siger Kell Haugaard.

Hos hummel glæder Nordic Sponsorship Manager, Lars Westergaard sig over, at man i samarbejde med SønderjyskE har skabt klubbens første specieldesignede målmandstrøje.

“Vi er utrolig stolte af vores samarbejde med SønderjyskE, og vi glæder os over, at det nu endelig er lykkedes at lave den første specialdesignede målmandstrøje i klubbens historie”.

” I tæt samarbejde med både klubben og Lawrence Thomas er vi kommet frem til en unik trøje med et særligt udtryk, der tager sin inspiration fra aboriginernes kropsmaling. Det har været et stort ønske fra Lawrence Thomas at hylde Australiens første folk, aboriginerne, og vi håber, at den nye målmandstrøje kan være med til at give ham en helt special følelse, når han trækker i trøjen for at vogte buret på Sydbank Park”, siger Lars Westergaard.

Fans kan købe trøjen i fanboden på stadion idag og vil kunne købes på webshoppen hos SPORT24 og i butikken hos SPORT24 Haderslev