Fodbold

SønderjyskE henter hollandsk topscorer

Superligaklubben SønderjyskE, som efter indeværende sæson siger farvel og tak for kampen til Mikael Uhre (skifter til Brøndby IF, red.), henter en ny angriber i Holland.
Mart Lieder er lige nu topscorer i den næstbedste række i Holland, hvor han har scoret imponerende 30 mål i 31 kampe. Den 28årige angriber skifter til sommer transferfrit fra FC Eindhoven, og bliver ifølge sportschef Hans Jørgen Haysen et spændende bekendtskab:
– Mart Lieder er virkelig en ”goal-getter”, som er god både som boksspiller men også i de dybe løb. Med et gennemsnit på et mål pr. kamp over en hel sæson, så kender man altså vejen til netmaskerne.
Vi har fulgt ham over et stykke tid, hvor vi har set ham live i Holland og så selvfølgelig også en masse video, fortæller Hans Jørgen Haysen, og fortsætter:

– Mart Lieder har en fin fysik og god timing og snuhed i sine løb, og bliver noget af en opgave at tøjle for modstandernes forsvar. Han havde tilbud fra andre klubber og lande; men heldigvis blev vi enige om, at hans næste klub bliver SønderjyskE. Mart Lieder bliver et godt supplement til vores angrebsformationer og en spiller, som vi forventer os meget af, fastslår Hans Jørgen Haysen.

Mart Lieder har underskrevet en toårig kontrakt, og bliver bl.a. holdkammerat med klubbens anden hollandske spiller, Kees Luijckx, som tidligere i år forlængede sin kontrakt med to sæsoner.
[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Fakta Mart Lieder
Nationalitet: Holland
Alder. 28 år (01.05. 1990)
Højde: 188 cm.
Vægt: 85 kg.
Position: Angriber
Kontrakt: 30. juni 2020
Tidligere klubber: Vitesse, RKC WaalWijk, FC Dordrecht, FC Aarau, FC Eindhoven[/otw_shortcode_info_box]