Haderslev

Masser af lokal undeholdning til årets stafet

Ved årets Stafet For Livet i Haderslev bliver der fra arrangørernes side bakket op om det lokale musikliv op, dette igen ved at tilbyde en “Åben scene”.

Der vil igen i år være to scener med musik og optræden, de er placeret på henholdsvis opvisnings pladsen ud mod kanalen og inderdammen, samt på på damhalvøen. Her vil det lokale musik og performanceliv få mulighed for at performe med professionelt lys og lyd, så aktørernes show kan tage sig så godt ud som muligt.
Det er målsætningen for Stafet For Livets arbejdsgruppe for scene og underholdning at der skal være så varieret et program som muligt, og der i løbet af weekenden vil være musik og underholdning som tiltaler alle. Af samme årsag er der heller ingen særlige krav til hvilken slags musik eller optræden der er på scenen. Dog skal det helst have rodfæste i det lokale musik- og kulturliv, og så skal musik og optræden passe ind i rammen for Stafet For Livet.

For interesserede som ønsker at optræde til Stafet For Livet den 8.-9. september 2018, er det allerede nu muligt at kontakte formand for arbejdsgruppen for scene og underholdning, Allan Ørslev på tlf. 23721650 eller på mail: sflhaderslev.scene@gmail.com

Bemærk:Stafet for livet er baseret på frivillighed, og der er ingen der får penge for at deltage. Der ydes derfor heller ikke honorar til de optrædende kunstnere