Fodbold

Gik videre med hiv og sving

Undervejs lignede det en stille og rolig dag på kontoret for SønderjyskE da Hobro skulle ekspederes ud af kampen om Europa Cup billetter. Med 1-0 i bagagen fra den ‘omvendte’ kamp og en fin kontrolleret indsats, der gav sig udslag i både en 1-0 og 2-0 føring, var de lyseblå på direkte kurs imod næste runde. Modsat var der ikke megen facon over Hobro, der nu skulle score hele fire gange for at snyde sønderjyderne.

Og det var lige ved at ske. Da Hobro lavede en dobbelt udskiftning i kampens 70. minut skete der noget magisk. På det næstfølgende angreb scorede hjemmeholdet og så var rollerne totalt byttet om. I de næste 15 minutter var de gulblusede målfarlige på hvert eneste angreb. Og da det lykkedes at score til både 2-2 og 3-2 fik det publikum på stadion op et stå. De måtte dog til sidst sætte sig ned, for det lykkedes nemlig de lyseblå at krige stillingen hjem. Og så kunne der krammes og danses til trods for nederlaget.