Marc Dal Hende Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE delte med OB

Et næsten sikkert resultat når SønderjyskE og OB løber på banen er uafgjort mellem de to klubber. Efter torsdagens Superligakamp imellem de to klubber, blev den statistisk udvidet med endnu en pointdeling.
Kampen bag præg af to hold, der ikke ville tabe og dermed sætte sig selv lidt af i kampen om top seks placeringen.
Af samme årsag foregik meget af spillet imellem de to felter, hvor der blev udkæmpet en hård men fair kamp. Begge hold jagtede muligheden og lagde tungt pres på hinanden, så der ikke var mulighed for at spille sig frem til de store tilbud.
Det første fik dog Rasmus Vinderslev, da midtbanespilleren i det 14. minut fik muligheden midt i feltet, hans afslutning gik dog over mål. I den anden ende fik OB en tilsvarende chance ti minutter senere, men her stod Lawrence Thomas det rette sted og fik reddet afslutningen.
Fra anden halvlegs start var kampbilledet det samme, men med gæsterne mere i teten. Det var dog hjemmeholdet der først kunne juble, da Marc Dal Hende blev spillet fri på kanten af spillet, efter forarbejde af Julius Eskesen og Mads Albæk. Dal Hende tog et træk ind i feltet og sparkede bolden ind ved den fjerne stolpe.
Efter scoringen trak hjemmeholdet sig mere tilbage på banen og OB kom frem til nogle muligheder.
Med et lille kvarter tilbage af kampen fik udeholdet udlignet da Issam Jebali kunne heade et hjørnespark i nettet. Herefter jagtede fynboerne føringen og presse på, tættest var Simon Okosun men Lawrence Thomas i målet fik reddet et hovedstød helt ude ved den ene stolpe.
SønderjyskE prøvede mod slutningen at komme frem på banen, men blev ikke farlige og derfor endte kampen med pointdeling 1-1.