Anders K Jakobsen Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

Lyngby storsejrede i Haderslev

SønderjyskE tog mandag aften hjemme imod Superligaens bundhold fra Lyngby. Kampen var vigtig for hjemmeholdet i kampen for at komme med i top seks.
Det startede godt for SønderjyskE som kom godt frem på banen, selvom Lyngby også forsøgte at spille med i kampen og prøvede at lægge et offensivt pres.
Efter otte minutter prøvede Bård Finne en afslutning fra distancen, men skuddet gik over mål.
Da kampuret rundede 20 minutter slap Haji Wright igennem og afdriblede Thomas Mikkelsen i gæsternes mål, hans afslutning blev dog reddet på stregen, inden dommeren føjtede for offside.
SønderjyskE pressede yderligere for føringen og blot få minutter efter havde Bård Finne igen muligheden, da han fra kanten af feltet prøvede at lobbe bolden over Lyngby keeperen, dog gik afslutningen forbi mål.
I det 37 minut kombinerede Lyngby sig frem til en stor afslutning, hvor Magnus Warming blev pillet fri i feltet, han sparkede gæsterne i front.
I halvlegens sidste minut øgede Jens Martin Gammelby føringen, da han nåede først frem til et indlæg, dermed kunne udeholdet gå til pause med en 0-2 føring.
Fra starten af anden halvleg prøvede begge hold at sætte sig på kampen, efter otte minutters spil var det dog Lyngby som atter kunne juble, da Jens Martin Gammelby blev spillet fri efter en kontra, han scorede til 0-3.
Herefter prøve SønderjyskE at komme tilbage i kampen, men Lyngby var tættere på at bringe sig yderligere i front, end  hjemmeholdet på en reducering, trods en god afslutning fra Bård Finne, som igen blev reddet af Thomas Mikkelsen.
Med små ti minutter tilbage kom der dog et håb tilbage i hjemmeholdet, da Anders K Jakobsen scorede på straffespark.
Men allerede minuttet efter lukkede udeholdet definitivt kampen, da Magnus Kaastrup kunne score til slutresultatet 1-4.
SønderjyskE ligger efter nederlaget nummer syv i Superligaen på en dårligere målscore end torsdagens modstander på hjemmebane OB.