Nyheder

Skøjteformand modtog hæder

Malene Iskov, formand i Vojens Skøjteklub, fik sig noget af en overraskelse, da hun i lørdags blev kørt af sted fra en konfirmation til DGI Sønderjyllands årsmøde i Arena Aabenraa.
Og det var der en helt særlig grund til, for bestyrelsen i Vojens Skøjteklub havde nemlig indstillet Malene til at modtage DGI Sønderjyllands Idrætslederpris 2019.
I indstillingen lød det bl.a. at Malene altid er glad, positiv og klar til at have mange bolde i luften, og at Malene aldrig er bleg for at tilsidesætte egne interesser eller behov for at løfte noget for klubben.
Det var en tydeligt rørt Malene Iskov, der modtog prisen som årets Idrætsleder:
”Det gør mig utrolig stolt at modtage den her pris af DGI Sønderjylland, for jeg er faktisk en DGI’er helt ind i kroppen og jeg kan slet ikke lade vær med at engagere mig i foreningslivet – det er her jeg er vokset op, og den fællesskabsfølelse MÅ jeg bare give videre, hvor end jeg kommer hen,” lyder det fra prismodtageren.
Hvert år til DGI Sønderjyllands årsmøde åbnes der op for indstillinger til Idrætslederprisen, hvor alle medlemsforeninger har mulighed for at indstille en frivillig ildsjæl. Vinderen bliver efterfølgende udpeget af en jury, og modtager pris samt hyldest til årsmødet.