Fodbold

Overlevelse sikret med sejr

Inden eftermiddagens kamp i Superligaen mellem SønderjyskE og Vejle, var kravet til hjemmeholdet klart, der skulle point på kontoen og gerne tre.
Horsens der lå på andenpladsen i gruppespillet, med et point ned til de lyseblå, skulle en tur til Aarhus og møde AGF.
I kampens første 20 minutter lagde Vejle et pres på hjemmeholdet og kunne bringe sig foran efter blot 16 minutters spil.
Herefter kom SønderjyskE mere ind i kampen og lige inden pausen blev vilkårene bedre for de lyseblå, da en Vejlespiller ramte bolden med hånden på målstregen, han blev udvist og Johan Absalonsen kunne sikkert score på det efterfølgende straffespark.
I anden halvleg kom hjemmeholdet bedre ud til kampen og kunne i overtal tage initiativet i kampen, som endte med en sikker sejr på 4-1, på et langskud af Stefan Gartenmann, hovestødsmål af Christian “Greko” Jakobsen, inden Marco Rojas kunne sparke sin første scoring i nettet.
Kampen i Aarhus endte med en sejr til hjemmeholdet, dermed er SønderjyskE sikret overlevelse i Superligaen og skal nu spille om en mulig plads i Europa League