Gram

Sannes tanker: Tillid betaler sig

Fredag aften var jeg nervøs for om jeg nu havde tillid nok. Tilliden, jeg måtte have til andre, fordi jeg nu ikke kunne gøre mere, var lidt flosset i kanterne, sommerfuglene flagrede i maven, jeg var spændt og faktisk lidt nervøs.
Men jeg måtte bevare tilliden til kl. 10.00 lørdag morgen. Da ville jeg se om alle vores anstrengelser ville blive belønnet.
Lørdag aften var jeg stolt over, at jeg havde bevaret tilliden. Glad for at vi alle havde knoklet som små heste for at andre kunne blive glade og komme i godt julehumør.
Tilliden og anstrengelserne blev belønnet gennem alle de små brudstykker af samtaler jeg hørte i dagens løb; ”…jeg troede ikke, jeg ville komme i julestemning allerede nu”, ”….nej, se lige det bord der, hvor er det smukt”, og gennem alle de smil og venlige blikke jeg blev mødt med rundt omkring.
Søndag aften blev det slået helt fast, at det godt kan betale sig at have tillid og at gøre en ekstra indsats. Opgørelsen af gæsterne, der var kommet forbi i weekendens løb sneg sig op på 9100 personer og overvandt den mathed, der havde sneget sig ind i kroppen.
Tilliden blev erstattet af stolthed over at vi – både ansatte, udstillere og ikke mindst alle gæsterne, der kom for at se vores julemarked – ved fælles hjælp skabte noget der var større end det, vi hver især kunne have skabt.
Så nu glæder jeg mig til den kommende weekend, hvor vi måske, i fællesskab med andre gæster, der skal til julemarked, kan skabe noget, der igen er større end os selv.
Men jeg må igen forlade mig på min tillid – og den har jeg masser af.

God weekend – sammen skaber vi mere

Sanne Brodersen, Gram Slot