Gram

Sanne om “løftet”

“Ugens tanker fra Sanne” hedder et altid læseværdigt indlæg fra Sanne Brodersen på Gram Slot. I denne uge hedder indlægget “Løfter” og du kan læse det her:

Den ramte mig lige i ansigtet. Jeg standsede forbløffet op. Skulle jeg lade som ingenting og gå videre? Skulle jeg reagere på den følelse, der vældede op gennem mig og ville have mig til at tage til genmæle?
Jeg valgte det sidste.
Stoppede op og blev ramt igen.
Jeg tog til genmæle ved at blive stående og overgav mig til følelsen af glæde og livslyst, da jeg blev helt klar over, at den solstråle, der havde ramt mig i ansigtet, var fyldt af varme. Det var ikke længere kun en kold vintersolstråle.
Det varede kun et kort øjeblik, inden vinden mindede mig om, at vi havde passeret kyndelmisse for blot et par dage siden.
Men øjeblikket og solstrålen var påtrængende og fyldt af løfter.
Jeg glæder mig til næste gang jeg bliver ramt. Så vil jeg endnu engang standse op, indånde løfterne om forårets komme, naturens livskraft og livets mangfoldige enkelhed.

God weekend – Lad dig ramme af livet.
Sanne