Fodbold

Perfekt start for SønderjyskE

En 2-1 sejr, som – med en smule held – kunne havde været ét eller to mål større. Det blev udkommet af en forårspremiere på Sydbank Park, som indebar alt muligt andet end forår. Faktisk blæste der en arktisk storm ind over banen, og især i anden halvleg var det svært at styre bolden.

Men Claus Nørgaards tropper løste opgaven trods elementernes rasen. Også selvom en uheldig Jeppe Simomsen, med et selvmål, fik bragt gæsterne foran kort før pausen.

De lyseblå kom stærkt igen og scoringer af Kees Leucjks og Christian Greko Jacobsen sikrede sejren. Mikael Uhre var i flere omgange tæt på, men et skud på overliggeren lev det tætteste fra hans fod.

Efter dagens sejr er der kun en lille håndfuld point imellem SønderjyskE på niendepladsen og ‘Det forjættede land’. Top seks. Det tæller til SønderjyskEs fordel, at holdet skal møde en hel stribe af de hold, som de konkurrerer om en slutsspilsplads med, i de kommende runder. Så hvis de lyseblå holder skruen i vandet er en ny slutspilssplads bestemt inden for rækkevidde. Jagten fortsætter mandag i næste uge når AGF tager imod SønderjyskE.