????????????????????????????????????
Gram

Sankt Hans med tapas og fugleliv

Gram Slot byder velkommen til Sankt Hans aften den 23. juni kl. 18.00 i den smukke herregårdspark ved den gamle avlsgård, Gramgård.

“Vi har pakket en lækker tapaskurv med små fristende delikatesser, der er lige til at tage frem og nyde inden båltale og bål.
Tapaskurven består af Gram Slot egne økologiske pølser, heraf røget inderlår, ølpølser, spege- og tapas pølser. I kurven finder du også et udvalg af oste med hjemmelavet stikkelsbærkompot og nødder, hummus, pesto, oliventapenade, friskbagt brød og knækbrød,” lyder det fra slottet.
“Du får naturligvis også en afkølet ½ flaske mousserende hvidvin med til dine tapasretter, sammen med det service du får brug for,” lyder invitationen.
Nyd din mad med familie eller venner med udsigt over å, sø og slot, inden bålet tændes og årets båltaler, byrådsmedlem fra Venstre, Signe Knappe, holder årets tale.
Tapaskurv for 2 pers. KUN kr. 225,-.
Bestilling af tapaskurv på 74 82 00 40 (lokal 1) mellem kl. 8.00 -16.00.Det er muligt at tilkøbe tapaskurven til flere personer.
Vi glæder os til at give dig en dejlig midsommeraften.
PS: Tag også en spadseretur ud langs det nye å-stryg, gennem Lunden og Slotsparken og oplev den smukke natur og det varierede fugleliv, der er omkring Gram Slot.