Ishockey

Premieresejr i Rødovre

Sæsonens første kamp om point i Metal Ligaen blev skudt igang fredag aften. Her gæstede SønderjyskE Rødovre Mighty Bulls.
SønderjyskE sejrede 3-1 i en kamp der først blev afgjort i de sidste minutter. Inden da havde Patrick Galbraith, som efter ni år var tilbage i det lysblå mål, præsteret 26 redninger på 27 afslutninger.
Første periode endte 0-0 med SønderjyskE som spilstyrende.
Kyle Wharton scorede i powerplay efter 25 minutters spil, dog udlignede Rødovre få minutter efter og satte sig herefter på spillet i anden periode.
I tredje periode var kampen meget lige med et lille overtag til SønderjyskE, som dog ikke fik udbytte af blandt andet flere muligheder i powerplay. Herefter fik hjemmeholdet spillet sig frem til flere store chancer, men takket være Patrick Galbraith, forsvaret og stolperne i fællesskab blev det ikke til scoringer. Midt under Rødovre-belejringen, hvor en SønderjyskE-spiller mistede sin stav, sendte Steffen Frank Phillip Marinaccio afsted på en friløber, canadieren scorede koldblodigt mellem benene på Rødovre-keeperen.
Målet tog luften ud af Rødovre og kort efter lukkede udeholdet kampen med endnu en scoring, da Martin Eskildsen scorede med baghånden, til stor jubel for de tilrejsende supportere.

– Det var ikke nogen køn kamp fra vores side, men vi fik tre meget dejlige point, udtalte sportschef Kim Lykkeskov efterfølgende til SønderjyskE’s website.

Næste kam er på tirsdag klokken 19.00 når SønderjyskE hjemme i Frøs Arena tager imod mestrene fra Aalborg Pirates.