Gram

Sannes tanker: Kæresteparret

De kunne slet ikke lade være. Det lå helt naturligt for dem, kunne jeg se med et halvt øje, mens jeg fortalte og viste rundt på slottet. Det virkede ikke som om de tænkte over det, alligevel kunne jeg se, at hele deres væsen registrerede handlingen og glædedes ved det. Ikke at det var en kompliceret handling – blot to hænder, der fandt sammen. Deres glæde ved hinanden smittede af og løftede den ellers gode stemning med flere grader.
Af hårfarven kunne jeg se, at de nok ikke var helt nyforelskede, men havde kendt hinanden nogle år, og de var da også med på holdet af pensionister som jeg var rundviser for i går.
Hvor gav de to meget til os andre. Et aldrende ægtepar, der holdt kærligheden til hinanden i live. Hænder, der automatisk fandt hinanden, øjne, der mødtes og smil, der besejlede; at størst af alt er kærligheden.
God weekend – kærlighed har ingen alder
Sanne (Brodersen, Gram SLot)