Øvrige sportsgrene

Patrik på det store lærred

Et godt tænkt samarbejde imellem motorsportsmanden Patrik Matthiesen og den nye flotte Kosmorama biograf i Haderslev, betyder at man kan følge dysten om det engelske GT4 mesterskab fra de dybe stole.

Biografen sender nemlig livestreamingen fra finaleløbet den 23. september fra klokken 14.00 til 16.45. Det er vel at mærke en finale, som meget vel kan lede til at forsamlingen kan fejre endnu et  mesterskab til unge Matthiesen. Sammen med makker Callum Pointon ligger Patrik Matthiesen til at sikre sig mesterskabet i deres hurtige Gienetta racer.

Ud over højpotent langdistance-race venter der også en velkomstdrink, en let anretning og en goodiebag på gæsterne i Kosmorama. Billetter kan købes på biografens hjemmeside fra den 1. september.

 

Vind billetter

Man kan dog være så heldig, at man slet ikke behøver at betale for at komme med til finale-visningen.

Patrik Matthiesen udlodder nemlig billetter i en konkurrence, som han havde med sig til Vojens Høtte i de forgangne dage. Her opfordres man til at gå ind på @PatrikMatthoesen.com på facebook, find begivenheden ‘British GT Livestreaming’ og del den offentligt. Skriv (eller tag) den person du har lyst til at invitere med. Du kan se vinderen på @PatrikMatthiesen.com den 19. september.