Topnyhed

Høtteformand: Jeg er meget tilfreds

Årets Høtte i Vojens har været en god succes, ihvertfald ifølge formand Tina Rosenkilde, som fortæller at der alle dage har været mange mennesker på pladsen.
Fredag aften var der udsolgt til pigefrokosten, ligesom der til optogsfesten torsdag aften var omkring 50 flere i teltet end sidste år. Også gengangeren lørdag aften, hvor der var Retor lørdag, med 12 timers gratis musik blev et trækplaster hvor teltet var fyldt op med et stort publikum.
En del af succesen skal også lægges i at vejrguderne var med årets fest, der kom regn, men den kom ofte når der enten var gang i teltene eller om natten.

“Jeg har snakket med mange mennesker på pladsen, flere har fortalt at de synes musikken var høj om eftermiddagen, vi lytter selvfølgelig til det og kigge på det til næste år”, fortæller Tina Rosenkilde.

Foruden festen på Høttepladsen var der to arrangementer i Vojens Fritidscenter, hvor først Vojens Løbeklub arrangerede løb med omkring 100 delagere. Høtte fredag var det VBI der havde inviteret til VBI Høtte Firmacup, med over 80 deltagere. Søndag var fodbolden flyttet til selve pladsen hvor det store telt var blevet taget ned efter nattens ungdomsfest.
Ialt deltog fem ungdomshold ved denne turnering.

“Jeg er meget tilfreds med årets Høtte, jeg kan ikke fremhæve et arrangement frem for et andet, der har være godt besøgt alle dage, men jeg kan ikke alene lave dette arrangement uden Høtteudvalget og de mange frivillige”, fortæller formanden imens der er sjov for de mindste med Gurli gris og hendes lillebror Gustav, hvor der er i omegnen af 1000 gæster.

Allerede nu er der ideer til næste års Høtte, der kan fejrer 50 års jubilæum.