Nyheder

Ny leder af Virksomhedsservice på Jobcenter Haderslev

Michael Langkilde er den nye leder af Virksomhedsservice på Jobcenter Haderslev. Han skal stå i spidsen for en ny strategi, der skal hjælpe flere borgere i job i Haderslev Kommune og dermed gøre flere selvforsørgende.

Et enigt ansættelsesudvalg står bag ansættelsen af Michael Langkilde, der tiltræder en nyoprettet stilling som afdelingsleder af Virksomhedsservice under Jobcenter Haderslev.
Han kommer fra en stilling som leder af Virksomhedsservice i Jobcenter Vejle, og har tidligere været ansat som fuldmægtig i Beskæftigelsesregion Syddanmark.
Han har derfor et indgående kendskab til området, og de opgaver, der ligger herunder samt et stærkt fokus på at skabe resultater.
Michael Langkilde er både erhvervsfagligt og akademisk uddannet. Først som tømrer og sidst som cand. scient. pol. fra Syddansk Universitet.
Michael Langkilde tiltræder den 1. januar 2019.
Michael Langkilde er 47 år og er gift med Marna. Sammen har de tre børn i alderen 12-17 år og bor i Tommerup St. på Fyn.
Sin fritid bruger han på, at spille golf, være målmandstræner i fodbold for u/14 målmænd i den lokale klub samt renovere kælderen.