Gram

Emilie og Sanne: Smukke mennesker

”Har du et godt forslag til hvad ugens tanker skal handle om?”
Jeg spurgte, fordi jeg selv var lidt i vildrede. Havde godt nok et par emner selv, men det ene var for tungt og det andet lidt for let.
”Ja, jeg synes du skal skrive om det der med, at man kan være smuk uden på, men ikke indeni” sagde hun, mens hun fortsatte med at arbejde videre på sin hjemmelavede julesok.
”Du ved, lidt ligesom Freja, der selv om hun stadig er en hvalp og har store, brune øjne, godt kan være lidt fræk indeni, når hun tager mit bedste legetøj og gnaver det i stykker. Også selv om hun godt ved, hun ikke må. Sådan kan det også godt være med mennesker. Nogle er smukke udenpå, men ikke indeni. Men mennesker, der er smukke indeni vil altid være smukke udenpå.”
Disse var ordene fra den 10 årige, og jeg behøvede ikke længere tænke over, hvad ugens tanker skulle handle om. Det havde hun gjort.
God Weekend – find skønheden i det indre

Emilie & Sanne (Gram Slot)