Ogenyi Onazi Foto: Pressefoto
Ogenyi Onazi Foto: Pressefoto
Fodbold

Nigeriansk VM spiller til SønderjyskE

SønderjyskE Fodbold har hentet endnu en forstærkning, det er den 27-årige nigerianske midtbanespiller Ogenyi Onazi, der foruden 51 A-landskampe og VM-erfaring har været i klubber som SS Lazio og Trabzonspor.

Den nigerianske midtbanespiller har underskrevet en kontrakt med SønderjyskE for resten af indeværende sæson, kontrakten har en option med mulighed for forlængelse på endnu to sæsoner.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at SønderjyskE har kunnet tiltrække en kapacitet som Ogenyi Onazi.

“Det er en spiller med et vanvittigt CV, og han har spillet masser af kampe i Serie A og i den tyrkiske liga samt en masse landskampe. Når han så står her i dag, skyldes det den skade, der satte en kæp i hjulet for ham i 2019, og det er så vores held, for ellers havde vi ikke været i nærheden af at hente en spiller med det CV”.

“Vi tror på, at vi kan bringe ham tilbage på rette spor, men vi er også bevidste om, at der kan gå nogle uger, inden han er tilbage for fuld skrue til 90 minutter. Han har været uden klub de seneste måneder, så nu skal han have banket formen op i træninger og have noget bold i benene igen, men vi har heldigvis en dygtig stab, der kan hjælpe ham på rette vej, og vi tror på, han bliver en stor gevinst for os – ikke mindst på den lidt længere bane”.

“Han er en central midtbanespiller, der har et uhyggeligt drev, han er god på bolden, og han kan dække et stort område. Vi har søgt efter en midtbanespiller, der har andre forudsætninger, end dem vi i forvejen har, og det har været afgørende for, at vi har bragt noget ind her til sidst i transfervinduet”, siger Hans Jørgen Haysen til SønderjyskEs hjemmeside.

Nigerianeren ser frem til at fortsætte karrieren i SønderjyskE og 3F Superligaen, som han kun er kommet til på grund af skader i 2019.

“Jeg er meget glad for at have skrevet under her i SønderjyskE, og jeg er taknemlig for, at klubben har givet mig denne mulighed. Jeg håber, at jeg kan gøre en forskel, og min ambition er at hjælpe holdet med at slutte så højt som muligt i tabellen”.

“Jeg er en spiller, der godt kan lide at tage ansvar og arbejde hårdt for tingene, og det vil jeg også gøre her i SønderjyskE. Jeg er meget dedikeret til denne opgave, og jeg glæder mig til at komme til at spille for klubben”, siger Onazi.

Ogenyi Onazi har i alt spillet 51 A-landskampe og har blandt andet deltaget ved to VM-slutrunder i 2014 og 2018 og vundet det afrikanske mesterskab med Nigeria.

Han har spillet 110 kampe for SS Lazio, 79 kampe for Trabzonspor og senest ti kampe for Denizlispor i 2019/2020-sæsonen.

Onazi har inden kontraktunderskrivelsen været igennem et større lægetjek og en grundig fitnesstest i SønderjyskE, og han tiltræder i SønderjyskE med det samme, hvor han får trøje nummer 8.

FAKTA
Ogenyi Onazi
Position: Midtbanespiller
Født: 25. december 1992 (27 år)
Land: Nigeria
Højde: 173 cm.
Tidligere klubber: SS Lazio, Trabzonspor, Denizlispor