Jeppe Simonsen har lagt op til tre mål i to kampe Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE smed sejren i Lyngby

SønderjyskE fodbold gæstede idag Lyngby og det endte med uafgjort 2-2, selvom gæsterne i to omgange var foran.
Begge de sønderjyske mål blev sat ind af Anders K Jacobsen, der først efter 25 minutter modtog en dyb stikning fra midten af banen, af Jeppe Simonsen.
Føringen blev dog udlignet af den tidligere SønderjyskE spiller Christian Greko Jakobsen, som blev spillet fri foran mål af Frederik Gytkjær. Et mål som blev tjekket af VAR for offside i flere minutter, men fik lov til at stå.
Dog havde Lyngby en stor mulighed for at udligne tidligere, hvor Frederik Gytkjær var alene igennem, men Lawrence Thomas kom godt ud i feltet og lavede en god fodparade.
I anden halvleg satte udeholdet sig på kampen og havde flere muligheder for føringen, først havde Jeppe Simonsen en dribletur fra midten, men afslutningen gik forbi. Kort efter havde Alexander Bah samme mulighed, men han tøvede i det afgørende øjeblik.
Det blev dog til føring 2-1 da Anders K Jacobsen viste sit instinkt, han stod et rigtige sted efter Mads Albæk afsluttede på stolpen.
Haji Wright havde muligheden for at score sit fjerde sæsonmål, da han var alene igennem men blev tacklet inden han fik afsluttet.
Det blev dog 2-2 da Nicolai Geertsen i de sidste minutter steg til vejrs og headede et hjørne direkte i nettet.
I de afsluttende sekunder modtog Lyngbys André Riel direkte rødt, fro at bruge munden.