Fodbold

Nederlag i årets sidste kamp

I årets sidste runde af Superligaen tog SønderjyskE imod topholdet fra FC København.
Efter få minutters spil fandt Simon Poulsen Mart Lieder tæt under mål, men angriberen fik ikke bolden i nettet.
Derefter overtog udeholdet og den store profil i efteråret Robert Skov spillet, Skov modtog efter 12 minutters spil bolden og trak ind i feltet, hans afslutning i gik ind ved fjerneste hjørne.
Hjemmeholdet jagtede herefter udligningen, dog uden held. Derimod kunne Robert Skov bringe FC København foran 2-0 kort før pausen, da han modtog bolden på kanten af feltet og sparkede den ind i det korte hjørne.
I anden halvleg punkterede Skov kampen efter en times spil, da han sparkede et frispark i nettet til slutresultatet 3-0.

Dermed overvinterer SønderjyskE med 22 point, afhængig af AGF’s kamp mandag imod Hobro på enten 10. eller 11. pladsen