Fodbold

Claus Nørgaard stopper med omgående virkning

Efter dagens nederlag til FC København, blev SønderjyskEs cheftæner Claus Nørgaard spurgt til hans kontaktsituation, hvor det er aftalen at Han sætter sig sammen med sportschef Hans Jørgen Hayen, for at snakke en mulig forlængelse.
Denne snak kunne Claus Nørgaard meddele ikke bliver til noget, da han har meddelt Hans Jørgen Haysen at han ikke ønsker at forlænge.

– Jeg har meddelt Hans Jørgen Haysen, at jeg ikke ønsker at forlænge min kontrakt. Jeg har lyst til at prøve noget nyt. Jeg tror, at der er tre trænere i Superligaen, der har siddet længere end jeg. Det har været spændende og lærerige år, men det har også været hårde år, siger Claus Nørgaard til Eurosport 2. 
Samtidig kunne Nørgaard fortælle at der er kommet nogle henvendelser, som han vil arbejde videre med.

Opdateret i dag kl 16.20:

SønderjyskE stopper samarbejdet med Claus Nørgaard

Claus Nørgaard er blevet opsagt i SønderjyskE et halvt år før kontraktudløb.

SønderjyskE har med omgående virkning stoppet samarbejdet med cheftræner Claus Nørgaard.

SønderjyskE-træneren havde kontraktudløb til sommer, men mandag blev Claus Nørgaard meddelt, at samarbejdet stopper omgående.

  • Det har hele tiden været planen, at vi ville evaluere efter årets sidste kamp, og det har vi nu gjort. Konklusionen er fra vores side, at tiden er inde til at få frisk blod ind, og derfor har vi valgt at afbryde samarbejdet. Efteråret har ikke helt været, som vi havde håbet, og derfor går vi et intenst forår i møde, hvor en ny cheftræner forhåbentligt kan give os det afgørende løft, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Claus Nørgaard har været SønderjyskE-træner siden januar 2017, og sportschefen takker Nørgaard for de to år, hvor han har stået i spidsen for SønderjyskE.

  • Claus har været med til at stabilisere os i superligaen efter sølvet i 2016, og det var også det, han blev ansat til. Han har skullet stå model til meget, og vi har især i 2018 haft et hårdt år, så det er også med i vores vurdering, at det nu er tid til at starte op på en frisk. Jeg har haft et fortrinligt samarbejde med Claus, der har været en loyal og dedikeret træner, og jeg ønsker ham alt det bedste fremover, siger Hans Jørgen Haysen.

Sportschefen skal nu bruge juleferien på at sondere trænermarkedet, og han forventer, at en ny cheftræner står klar, når spillerne møder ind efter ferien den 7. januar.Hør interviewet med Claus Nørgaard på Tipsbladet.dk