Kultur

Musikfest i vandkanten

Der snakkes så meget om Udkantsdanmark. I Vedsted og omegn er man meget mere interesseret i hvad der sker i Vandkantsdanmark, og her – mere præcist på bredden af Vedsted Sø – er der musikfestival den 3. weekend i juni.

[media-credit name=”Hygge ved søbredden i Vedsted.” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

“Få en fed musikalsk oplevelse i skønne omgivelser til VedstedSøfestival 15.-16. juni.” Sådan indleder folkene bag festivalen en pressemeddelelse, som netop er udsendt til nær og fjern. Heri skriver man videre:
”Vi har igen i år forsøgt at lave et program, så der er lidt for enhver smag,” siger festivallederen Lars Boisen.
Fredag er der fokus på klassisk musik. Igen i år indtager Symfoniorkesteret SASO GrydeScenen og åbner festivallen med Klassisk Fredag. Her kan du nyde en medbragt picnic eller bestille en tapaskurv fra Slukefter Kro.

[media-credit name=”En festival for hele familien.” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

Lørdag spiller vi op under alle scenerne på VedstedSøfestival. Eftermiddagen byder på god musik fra Haderslev musikskole og Hippiebandet URT, der kan høres lidt indierock fra Give Give og sprøde folk-toner fra Down Dynt. Trænger du til lidt afveksling har du mulighed for både at køre hestevogn, sejle kano, prøve en waterball eller bade i søen. Ved 18-tiden flyttes festen til Søscenen, Festivallens nye scene, hvor Traveling Light i bedste Contrystil åbner aftensprogram.
”I år har vi tilføjet en ekstra scene på festivallen, så undgår vi alt for meget ventetid mellem bandsene og forhåbentlig kan vi give en bedre musikoplevelse,” forklarer Lars. Aftens program er derfor delt mellem bands som spiller på Søscenen eller Grydescenen. Vi skal høre lækker musik fra Uden Grund, fede rockrytmer fra The Florines, The Clowns, Southern Sound og Shapedelay, holde fest med singer- song writer John Made Jon og Fidelis. Festivallen afsluttes med en omgang guitar rock fra De frigjorte.
Mere info kan ses på vores hjemmeside; www.vedstedsoefest.dk.