Ishockey

Lykkeskov: “TJ er uforløst potentiale”

SønderjyskE Ishockey har skrevet kontrakt med 23-årige T. J. Moore, der har lyst op i den stærke amerikanske collegeliga.

T.J. Moore er en spændende ung spiller, der sidste sæson afsluttede en flot college-karriere. Han nåede i slutningen af sæsonen også at skrive sin første profkontrakt, hvor det i foråret blev til otte kampe i ECHL-ligaen. Her markerede han sig med tre mål og to assists. Nu drager han efter sommerferien over Atlanten og støder til SønderjyskE’s trup.

– Han er en sulten, ung knægt, som vi har brugt meget tid på at scoute, og det vi har hørt og set gør, at han ligner det helt rigtige match, siger sportschef Kim Lykkeskov.

I de to sidste sæsoner på college-holdet Holy Cross var han assisterende kaptajn. Her var han alle fire sæsoner en profil, der to af sæsonerne var sit holds målfarligste spiller og sidste sæson toppede med flest assists. I alt blev han noteret for 47 mål, 59 assists og 106 point i 133 NCAA-kampe.

– T.J. er en højrefattet centerspiller, som også kan lave mål. Han kommer med en spændende pakke, men også et uforløst potentiale, som vi forhåbentlig kan være med til at få forløst, siger Kim Lykkeskov.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Fakta Thaddeus James Moore
Nationalitet: USA
Alder: 23 år (10.01.1995)
Højde: 173 cm
Vægt: 79 kg
Position: Forward
Fatning: Højre
Kontrakt: 1 år (30.06.2019)
Tidligere klubber: Green Bay Gamblers, Chicago Steel, College of the Holy Cross, Norfolk Admirals
Statistik: https://www.eliteprospects.com/player/223871/t.j.-moore[/otw_shortcode_info_box]