Kultur

Mølby inviterer igen til ”EN HYGGELIG HAVEFEST”

Traditionen tro er der Kr. Himmelfartsdag musik i Mølby ved Sommersted. For 12. gang afholdes der EN HYGGELIG HAVEFEST mellem 14.00 og 24.00, pladsen åbnes klokken 13.00.
Arrangørerne brugte sommeren og efteråret i 2018 på at komme ud til musikarrangementer rundt om i det danske land, her blev hørt en masse kunstnere som senere kunne bookes ind til festen.

Til årets havefest vil der kunne høres:
H.C. Andersen Paraden, som er et yderst erfarent show med uddrag af de mest populære eventyre.
Frederik Damkaer Band som er en lokal musiker fra Bjerndrup, han udgav sit debutalbum i september 2018.
Herefter er der velkendte hits fra blandt andet Out Of Words, ligesom der er en hyldest til John Mogensens og Four Jacks amnge hits med bandet Danmark John.
Der kommer også et internationalt snit over Havefesten, når tribute bandet Blood on Blood spiller velkendte sange af Bon Jovi.
Ved aftenens to musikpauser på scenen underholder Tom Donovan i teltet.
Til at afslutte En Hyggelig Havefest spiller Midt I En Drøm med Anita Lykkegård i front, bandet spiller dansk musik fra 80’erne. Med numre fra kunstnere som Dodo and the Dodos, One Two, Tøsedrengene, Sanne Salomonsen, Ray Dee Ohh, Sneakers og mange flere.

Der vil i løbet af eftermiddagen være masser af aktiviteter for børnene med hoppeborde, karrusel, ansigtsmaling og gøgl.