Ishockey

JJ afløser Tiffi

Det bliver Jan Jensen der skal afløse Søren “Tiffi” Nielsen som assistenttræner for SønderjyskE Ishockey.
– Det er en rigtig glædelig nyhed og en vigtig brik i puslespillet. Det vigtigste har været at få en mand ind, der kender klubben, og som har DNA’et, og det har Mr. Vojens, som Jan blev kaldt i sine aktive dage. Han kender klubben ud og ind, og selv om det er hans første trænerjob i seniorhockey, bringer han en masse erfaring fra sin aktive karriere og mange år som ungdomstræner, udtaler sportschef Kim Lykkeskov.
Parterne har i første omgang indgået en et årig aftale, men håber på et længerevarende samarbejde.
– Det vil være dejligt, hvis det her kan være starten på et samarbejde over flere år, hvis det går, som vi tror og forventer. Vi vil gerne have noget stabilitet på trænerpositionen, og Jan kender klubben, miljøet og folkene på holdet. Vi glæder os til at få ham med ombord, fortæller Kim Lykkeskov.

Også for Jan Jensen er det stort at vende tilbage til det hold, som han selv var en del af i gennem mange år, inden han stoppede med en guldmedalje i 2009.

– Jeg er glad og stolt over, at jeg har fået den her mulighed i SønderjyskE, hvor jeg er vokset op og spillede så mange år. Efter nogle spændende år med ungdomshockey og talentudvikling glæder jeg mig til at prøve mig selv af på en ny hylde. Det er et fedt projekt, som SønderjyskE har gang i, og forhåbentligt bliver det også til flere år, fortæller den kommende assistenttræner.

Jan Jensen har, siden han stoppede sin aktive karriere, primært været tilknyttet Vojens IK som træner, og han har sideløbende været assistenttræner på det danske U16-landshold.

Når han bliver fuldtidsansat i SønderjyskE, vil han fortsat have enkelte opgaver med talenterne i Vojens IK.