Nyheder

Patrik Matthiesen klar til anden runde af Britisk GT

I denne weekend, den 18. og 19. maj afvikles 3. og 4. afdeling af Britisk GT på Snetterton Circuit i England. Serien betegnes som verdens hårdeste GT4 serie har for andet år i træk den 20 årige sønderjyde Patrik Matthiesen som deltager.

Patrik Matthiesen blev inden starten på 2019 sæsonen optaget i Aston Martin Racing Driver Academy, hvor han har muligheden for en kontrakt som Junior Fabrikskører fra 2020.

Første afdeling af British GT blev kørt på Oulton Park i påskedagene, om racet forfortæller Patrik selv:
“Det var en hård weekend for mig selv og Optimum Motorsport. Vi vidste, at vi ville have det svært i de første runder, da vi først modtog vores fabriksnye Racer ugen op til løbet, men jeg tror ikke, at nogen af os havde forventet at vi ville være lige så langt tilbage som vi var”.

Efter første runde fokuserede teamet på at forbedre bilen og efter nogle test dage på Snetterton er der fundet frem til et stærkere setup, som både co-driver Mike Robinson og Patrik Matthiesen er tilfredse med. Under testdagene blev hele bilen gennemgået for små skavanker, hvilket har forvandlet bilen som nu er blevet mere konkurrencedygtig og teamet håber at kunne køre med om podieplaceringerne.