Fodbold

Luijcks bliver i SønderjyskE

De kan ikke få armene ned igen i superligaklubben SønderjyskE. Efter mange, lange forhandlinger og møder er klubben blevet enig med forsvarsgeneralen Kees Luijckx om en toårig kontraktforlængelse.
Hollænderen har taget alle sønderjyderne med storm, og er på rekordtid både blevet en vigtig nøglespiller og publikumsyndling. Den 32årige midtstopper kom til klubben i efteråret 2015, og erobrede med det samme en fast plads i startformationen.
Kees Luijckx har uden for banen også opnået stor respekt og sympati for hans meget uformelle og imødekommende omgang med både fans og sponsorer. Oven i hatten har han blandt andet i sin fritid deltaget i sprogundervisning, og har senest imponeret alt og alle med at stille op til interviews på dansk.

Den gladeste sønderjyde netop nu er uden tvivl sportschef Hans Jørgen Haysen, som med hollænderens underskrift har fået en meget vigtig hjørnesten på plads til de kommende superligasæsoner:
– Det er kort og godt en uhyre vigtig forlængelse. Ikke mindst i forhold til udviklingen og kontinuiteten på vores hold, hvor Kees Luijckx er en helt afgørende faktor med sit ledergen og stærke vindermentalitet. Han er utroligt ærgerrig og stålfast i sin tilgang, han accepterer ganske enkelt ikke nederlag, og helt faktuelt vinder vi faktisk flere kampe med ham end uden. Også fordi, at han udover at være en effektiv forsvarsspiller er målfarlig i den anden ende af banen på vores standardsituationer i særdeleshed, siger Hans Jørgen Haysen, og fortsætter:

– Alle kan, og bør, tage ved lære af hans vinder attitude og konstante higen efter at nå nye højder. Så længe dette sker med klubbens værdier i centrum, kan og vil vi kun søge efter flere spillere af Kees Luijckx´ slags. Han er en fantastisk dygtig og ekstremt professionel fodboldspiller, som vi er meget stolte af at have hos os i SønderjyskE, understreger Hans Jørgen Haysen.

Kees Luijckx´ nye kontrakt med SønderjyskE løber nu til sommeren 2020.
[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Fakta Kees Luijckx
Nationalitet: Holland
Alder: 32 år (11.02. 1986)
Højde: 190 cm.
Vægt: 85 kg.
Position: Centralt forsvar/central midtbane
Trøjenr.: Ikke oplyst
Kontrakt: 30.06. 2020
Landskampe: U21-landskampe, 7, og Ligalandskampe, 2.
Tidligere klubber: AZ Alkmaar, Exelsior, Ado Den Haag, NAC Breda, Roda JC Kerkrade, Niki Volos, Videoton.[/otw_shortcode_info_box]